Cuvânt de gând studențesc

I-am rugat pe studenții de la Universitatea tehnică a Moldovei, Chișinău să ne spună câteva impresii trăite pe parcursul zilelor petrecute la Facultatea de Inginerie din Hunedoara, parte din proiectul de colaborare interinstituțională.
O altă mărturisire ne face Marcel…..

,,Salut profa, este pentru prima dată când cineva mi-a cerut părerea în legătură de cum m-am simțit eu în preajma sa. Vreau să vă spun doar atât: cu nici un alt îndrumător nu ar fi fost o experiență mai fantastică ca cea pe care am avut-o. Fiecare zi în care am vizitat diferite companii a fost o nouă aventură pentru că am vazut oameni noi cu diferite istorii de viață care au alcătuit însuși sufletul fiecărei compaii. O consider vacanță în deplinul sens al cuvântului pentru că am revenit acasă plin de energie și bucurie de viață. Cu toate că atunci când se consumă (muuult) alcool, a doua zi se uită tot ce s-a întâmplat în ziua precedentă (sau cel puțin așa am auzit), cred că petrecerea de bun venit în Hunedoara ( la fel și cea de rămas bun) vor rămâne pentru foarte mult timp în memoria mea ca etalon de distracție, probabil și în memoria telefonului, prin zecile de video-uri înregistrate. În concluzie, cineva înțelept și cu o inimă de aur a spus: ,,Nu trăim doar o dată, murim o dată și trăim în fiecare zi.”

și Vlad……

,,Aş dori să încep cu aceea că plecarea la practică în România a fost o mare oportunitate pentru mine, îmi era foarte interesant să văd cum e acolo, cum sunt oamenii, să învăț şi să văd ceva nou. Totul a început cu cele 3 cuvinte pe care le repetam cu colegii în drum spre Hunedoara,,munți, vaci şi stâlpi (de înaltă tensiune)”, dar totul s-a schimbat când am ajuns la destinație, persoanele care ne-au întâlnit au fost foarte primitoare şi binevoitoare. Iar când am făcut cunoştință cu,,Profa” am înțeles din prima că ea va fi cea care ne va încărca cu energie în fiecare zi şi nu va fi o zi să ne plictisim, programul elaborat de ea a fost foarte interesant şi fiecare întreprindere la care am fost a lăsat ceva nou în sufletul şi conştiința mea. Totodată am făcut cunoştință şi cu nişte studenți de la facultatea din Hunedoara, cu care am avut ocazia să joc volei, tenis de masă şi fotball ( Spiridon, Inna, Ciprian, Cristina şi alții). Am petrecut timpul foarte bine mai ales când am vizitat obiectivele culturale şi escapadele în natură. A fost prima dată când mi-am serbat ziua de naştere peste hotarele Moldovei, a fost o experiență plăcută.

Rezumând toate acestea aş vrea să spun că în primul rând toate acestea sunt despre oameni şi relațiile pe care aceştia pot să le construiască dacă depun ceva efort, sunt mândru că vă cunosc şi sper să ne revedem la vară sau la alte evenimente, sunteți genială ,,Love you, Profa!”❤️

Cu drag, Vlad!”

Avatar photo