Cuvânt de gând studențesc

I-am rugat pe studenții de la Universitatea tehnică a Moldovei, Chișinău să ne spună câteva impresii trăite pe parcursul zilelor petrecute la Facultatea de Inginerie din Hunedoara, parte din proiectul de colaborare interinstituțională.

Impresiile lui Iaroslav……

,,O experiență ce a schimbat modul meu de a fi și de a gândi, este vorba despre o călătorie într-un oraș minunat, plin de frumusețe, viață și cel mai important oameni cu un suflet mare.

Doresc să mulțumesc pentru tot ce am primit acolo, și în special mulțumesc Profei Popa Mihaela, pentru toată grija și dragostea ce ne-a oferit-o, pentru dedicația sa in orice lucru pe care l-a făcut. Dacă e să descriu toate trăirile mele, stările și emoțiile nu ar ajunge nici o carte, și  oricum nu aș reuși să redau sentimentele trăite acolo, deoarece au fost foarte multe persoane deosebit de minunate, una ce o pot menționa ar fi că mi-a schimbat complect viziunea asupra viitorului meu , cum și unde pot să mă realizez pe plan profesional și nu numai…

Experiența la întreprinderi este una aparte, fiecare zi cu noi viziuni și emoții diferite, și de aici am învățat că oamenii sunt cei care aduc frumosul în lume, și prin truda fiecărui, dedicația, pasiunea, se naște ceva frumos ce aduce un progres în lume, deci, oamenii fac istoria…

Cu mult respect aduc mulțumiri fiecărui persoane care a făcut tot posibilul să fim acolo, să avem o amintire și o lecție de viață frumoasă,  tuturor cadrelor didactice, universității și facultății din Hunedoara, universității din Moldova, Profei, d-nului Burduniuc, Decanului și Prodecanului, și nu în ultimul rând lui Nicușor cel fără de care toate drumurile ce le-am parcurs, zeci de kilometri, nu aveau să fie posibile, mulțumesc pentru siguranță și confort, și mulțumesc șoferului ce ne-a adus în acest oraș și țară minunată. P.S. Colegii din căminul unde am stat sunt foarte superbi, mulțumesc pentru tot cheful și emoțiile frumoase și colegelor din camera vecină, brânza de oaie și roșiile sunt delicioase.”

Avatar photo