În ritm cu piața muncii

De două ori pe an universitar, la Cantina UPT din Complexul studențesc,  Universitatea Politehnica Timișoara, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră (CCOC), în perioada 25 – 26 aprilie 2023 este organizată cea de-a XXII-a ediție a celui mai important Târg de carieră din vestul țării – Zilele Carierei.

Companii de renume din vestul țării își dau întâlnire cu studenții și absolvenții UPT. Manifestarea este dedicată studenților și absolvenților interesați să identifice oportunitățile oferite de companii: stagii de practică, internship-uri, locuri de muncă part-time sau full-time.

Studenții facultății de Inginerie din Hunedoara participă în număr mare an de an pentru a afla noutăți despre dinamica pieței muncii, pentru socializare și bună dispoziție.

Mai mult, cu ocazia participării la acest eveniment al Politehnicii au de îndeplinit o provocare și de completat un chestionar de feed-back.
Rezultatele vor fi popularizate pentru a inspira și motiva atât studenții participanți cât și pe oricine este prezent în prezent și vrea ca liberul arbitru să fie liber.

Dragi participanți, vă felicit pe fiecare în parte!!!!!!
Sunteți minunați și asumați!
Știu că deja ați trăit experiența experienței în cadrul acestui eveniment de excepție.

Am fost cu sufletul alături de voi.

Provocarea profei…..

Deja mă cunoașteți, sunt mereu în căutarea unor metode eficiente, atractive și amuzante pentru a vă stimula motivația pentru cunoaștere personală și identificarea adevăratului ,,DE CE” al existenței care există în fiecare dintre noi.

Mai mult, tema pe care v-o propun va avea un impact multidimensional. Veți inspira alte persoane și vă veți oferi vouă înșivă mai multe răspunsuri despre viitorul profesional.

În timp ce vizitați standurile de la târgul de cariere, fiecare student/studentă se va focusa pe aflarea unei povești profesionale ale unui angajat/angajate de la o firmă prezentă. Această poveste reală va fi ulterior transpusă prin stilul vostru autentic într-o pagină word, pe care mi-o veți trimite pe whats app. Împreună cu o fotografie cu persoana intervievată de voi, cu voi și standul firmei.

Să aveți în vedere următoarele aspecte: prenumele/ vârsta / domeniul de expertiză/ starea actuală (student/masterand/doctorand/absolvent) / motivul angajării (part time sau full time) / modalitatea prin care a obținut angajarea (interviu direct/online/CV, recomandare, etc) / perspective, ce își dorește pentru viitorul profesiei.

Cu acordul vostru, poveștile voastre, fotografiile și rezultatele răspunsurilor după prelucrarea chestionarului vor fi postate pe site-ul Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră de pe pagina principală a facultății.



Avatar photo