La taclale cu studenții

Un an nou cu principii

Vorbind despre principii, ne raportăm exclusiv la ale noastre. Personale. Individuale. Când ai un principiu, îl ai și îl susții. Principiile ne ancorează în realitate, ne îndeamnă să urmăm niște pași care să ne ducă acolo unde țintim. Să abordăm viața din perspective noi.
Empatizăm cu Alexandra și îi ascultăm mărturisirea….

În primul rând, țin să menționez că sunt o persoană sociabilă, deschisă la noutăți și cu o ambiție enormă. Nu las niciodată lucrurile neterminate sau în așteptare și nu mă las influențată de nimeni indiferent de context. Părerea mea este că viitorul îmi deschide noi oportunități și șanse pe care nu trebuie să le ratez. Sunt conștientă că vor fi și momente mai neplăcute pe viitor dar realizez că din tot ceea ce se întamplă trebuie să iau doar lucrurile pozitive și să învăț din propriile greșeli.

În ceea ce mă privește am ales să îmi creez o viață „colorată” și să nu merg pe principiul „trebuie să accept viața așa cum e”,de fapt viața este așa cum vreau eu să fie. Din acest motiv am ales să fac tot ce îmi place și să fac în asa fel încât visele mele să devină realitate.

Primul pas este să termin facultatea , ceea ce peste câțiva ani cu puțină muncă și perseverețăa va fi realizat . Între timp trag tare pentru visul din copilărie, acela de a intra în poliție.

Anul ce urmează se anunță de pe acum plin de încercări. Încercari peste care voi trece dar și încercări din care o să am de învățat. La fel ca și până acum nu o să mă las niciodată până nu îmi îndeplinesc dorințele, iar faptul că sunt o persoană ambițioasă mă va ajuta să ajung să lucrez în cadrul M.A.I.

Pe plan spiritual pot spune că sunt împlinită deoarece am un băiețel care îmi dă starea de bine de care am nevoie și mă încarcă mereu cu energie pozitivă.

În concluzie o să muncesc și o să fac tot posibilul pentru a-mi crea viața pe care o doresc!

Avatar photo