La taclale cu studenții

Un an nou cu principii

,,Sapă în interiorul tău, în interiorul tău este izvorul binelui, și întotdeauna are puterea de a țâșni, dacă ai să sapi întotdeauna” Marcus Aurelius

Povestea lui Adrian.….Din punctul meu de vedere sănătatea fizică, psihică/emoțională și spirituală ne definesc pe noi ca oameni, motiv pentru care consider esențial atât să menținem cât și să dezvoltăm aceste patru aspecte.

În primul rând cred că sănătatea psihică este strâns legată de cea fizică. Iar pentru anul acesta îmi doresc să îmi formez un mind-set pozitiv și potrivit mediului în care trăiesc, fapt care mă va ajuta din punct de vedere personal cât și profesional, făcând posibilă îndeplinirea sarcinilor din viața de zi cu zi.

În al doilea rând consider că sănătatea fizică este strâns legată de activitatea fizică. Aceasta poate consta în alergare, exerciții, practicarea unui sport de performanță. Toate acestea aduc echilibru vieții psihice si fizice.

Sănătatea emoțională cred ca este influențată de persoanele din jurul nostru, în special familia. Fiind înconjurat de persoanele dragi, starea emoțională înflorește. Cred că este esențial să am în apropiere cât mai puține persoane toxice, făcând mai mult loc persoanelor dragi din viața mea.

Nu în ultimul rând, partea spirituală este esențială în echilibrul vieții. Având recunoștiință si apreciere față de tot ce avem, pacea interioară ne face să atragem energii pozitive, prosperitate și oameni de calitate.

    Consider că Dumnezeu își definește calitățile prin oameni, fapt pentru care bunătatea și credința sunt nelipsite din viața mea.

În concluzie, cea mai bună versiune a mea este însumată de toate cele scrise mai sus.

Avatar photo