La taclale cu studenții

Un an nou cu principii

Gândurile de început de an ale studenților sunt adevărate povești de viață.
Azi, Marco ne va dezvălui din planurile așternute în cuvinte ….

,,Pentru început  din punct de vedere al studiilor îmi doresc sa fie un an mult mai bun, să fiu mai serios și implicat încât să nu mai fiu nevoit să dau a doua sau chiar a treia prezentare și să iau note mai bune pentru a lua bursă. De asemenea îmi doresc să îmi găsesc un loc de muncă, nu neapărat în domeniu pentru început deoarece vreau să am banii mei.
Din punct de vedere al stării fizice îmi propun să fac mai mult sport deoarece te ajută să fii mai sănătos dar și să te simți mai bine în corpul tău, să te relaxezi și deconectezi de la griji. De aceea mi-ai propus să mă duc mai des la fotbal, fiind  pasionat și urmărind meciuri, dar și să alerg. De asemenea mi-am propus să fiu mai atent cu alimentele pe care le consum și să nu mai mănânc sau să beau toate prostiile.
Din punct de vedere al stării emoționale îmi propun să găsesc o stare de echilibru. Să iau lucrurile mai ușor și să nu mai mă stresez atâta acest lucru putând să îl fac dacă îmi gestionez timpul și lucrurile pe care le am de făcut mai bine. Totodată îmi doresc sa fiu mai aproape și să mă întâlnesc mai des cu persoane apropiate mie cum ar fi bunicii sau verișorii cu care m-am întâlnit mai rar în ultima perioadă.”

Avatar photo