În ritm cu piața muncii

Tradiționalul târg de oferte de job sau practică adresat studenților, masteranzilor și absolvenților – Zilele Carierei în UPT – revine, în zilele de 26 – 27 octombrie 2022, la Cantina Studențească a Universității Politehnica Timișoara, cu cea de-a XXI-a ediție, organizată de Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră (CCOC).

În cele două zile de târg, între orele 10:00 – 17:00, la etajul I de la Cantina Studențească UPT, sunt prezente zeci de companii naţionale şi internaţionale care vor expune la standuri oferte de carieră pentru studenţi şi absolvenţi (oferte de practică, oferte de locuri de muncă full time sau part time, precum şi alte posibilităţi de colaborare).

Ofertele companiilor sunt deja publicate și pot fi accesate pe site-ul dedicat https://zilelecarierei.upt.ro/companii.

În cele două zile de târg, tinerii interesați, care sunt invitați să vină cu CV-urile pregătite, pot interacționa direct cu reprezentanții companiilor, la stand, sau accesând secțiunea „PARTICIPĂ” de pe site, având astfel posibilitatea de a adresa întrebări, de a vizualiza ofertele disponibile și de a aplica direct pentru una dintre ele.

Cei interesați să descopere mai multe informații despre un anume domeniu sau despre o anumită companie pot avea răspunsurile direct de la specialiști în cadrul târgului, pot programa vizite la sediul firmelor și se pot înscrie la conferințele organizate de companii.

Prezenți în număr mare, pentru studenții Facultății de Inginerie Hunedoara, acest eveniment a fost  plin de experiențe inedite, un prilej de socializare și bună dispoziție, un prilej de a radiografia piața muncii și de a obține informații direct de la angajatori.

Avatar photo