În ritm cu piața muncii

Studenții Facultății de Inginerie din Hunedoara au participat la Timișoara, miercuri 16 octombrie 2024 de la ora 10 la ediția de toamnă a evenimentului Zilele Carierei, eveniment de joburi și internship-uri, organizat de Universitatea Politehnica Timișoara prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră. Aflat la cea de-a XXV-a ediție, acest târg de se va desfășura în zilele de 16 și 17 octombrie, între orele 10:00 – 17:00, la Cantina UPT din Complexul Studențesc.

Evenimentul aduce împreună organizații din diverse domenii precum Continental, Nokia, Draexlmaier, Auchan, Newpharma, BCR, BRD, ING, Cognizant Mobility, DM, Hidroelectrica, Flex, Forvia Hella, Opswat, Yazaki și altele, pentru a vă prezenta oportunități de carieră, internship-uri și proiecte de cercetare.
Pe lângă oportunitățile de angajare, participanții au acces în zona de relaxare Chillzone by COSPol, unde organizațiile studențești au pregătit activități speciale pentru voi. I
Pentru mai multe detalii despre programul evenimentului și companiile participante, se recomandă site-ul oficial http://www.zilelecarierei.upt.ro sau urmăriți-ne pe:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/ccoc-upt/

Facebook: https://www.facebook.com/ZileleCariereiUPT/

Instagram: https://www.instagram.com/ccocupt/

Avatar photo