În ritm cu piața muncii

Universitatea Politehnica Timișoara, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră (CCOC), în perioada 18 – 19 octombrie 2023 la Cantina UPT din Complexul studențesc organizează cea de-a XXIII-a ediție a celui mai important Târg de carieră din vestul țării – Zilele Carierei.

Companii de renume din vestul țării își dau întâlnire cu studenții și absolvenții UPT. Manifestarea este dedicată studenților și absolvenților interesați să identifice oportunitățile oferite de companii: stagii de practică, internship-uri, locuri de muncă part-time sau full-time.

Studenții facultății de Inginerie din Hunedoara participă an de an pentru a afla noutăți despre dinamica pieței muncii, pentru socializare și bună dispoziție.

Acest eveniment a fost plin de experiențe inedite, un prilej de socializare și bună dispoziție, un prilej de a radiografia piața muncii și de a obține informații direct de la angajatori.

Ce spun sudenții….

Bogdan: ,Bună ziua! Mi-a plăcut ieșirea timp de o zi la Timișoara cu scopul vizitării târgului de job-uri. Am aflat ceea ce se întâmplă in momentul actual pe piața muncii, cerințele si așteptările pe care companiile mari le au in privința viitorilor tineri angajati. Pe lângă faptul informării de la târg, am avut ocazia să vizitez și Timișoara, un oraș mare cu multă aglomeratie, dar care include un centru foarte mare si frumos, un Muzeu de Artă si o patiserie unde am mancat cel ma bun croissant cu fistic 😁. A fost o ieșire foarte frumoasă. Mulțumim Profa ✌🏻.”

Avatar photo