Voluntariatul, oportunitate pentru experiență

O formă destul de ușoară, dar plină de satisfacții, prin care poți dobândi experiență relevantă și îți poți dezvolta abilitățile, este voluntariatul. A oferi ajutor când este nevoie este o modalitate excelentă de a intra în legătură cu comunitatea ta. Voluntariatul îi ajută pe toți cei implicați și este un efort plin de satisfacții, cu numeroase beneficii.
Voluntariatul este o activitate care îmbină utilul cu plăcutul. Pentru că îți dedici o parte din timpul tău unor activități de contribuție socială, ai un sentiment de împlinire la finalul zilei, mai ales dacă reușești să aduci zâmbetul pe buze unor oameni care chiar au nevoie de ajutor. De asemenea, ai și numeroase avantaje care te ajută să îți dezvolți cariera profesională. Iată câteva dintre ele mai jos:

  • îți descoperi drumul profesional
  • experiențele relevante pot fi incluse in CV
  • îmbunătățirea abilităților interpersonale
  • dobândirea de calități de conducere, inițiativă, crearea unei noi viziuni și găsirea celor mai eficiente căi de a atinge anumite obiective, prin gândire strategică
  •  diversitatea paletei de aptitudini și competențe pe care le poți dezvolta
  • poți întâlni diverși colaboratori care angajează, din diverse companii partenere (sponsori, firme de training și teambuilding etc.)

Campania de promovare a ofertei educaționale pentru anul universitar 2023-2024 a demarat azi, 1 martie, 2023. Entuziasmul studenților de anul I, Alexandru, Andrei și Petri a fost apreciat de partenerii ALMA PRINT Hunedoara. Broșurile, care vor ajunge la elevii din licee, au fost asamblate cu răbdare și pasiune.
Felicitări pentru disponibilitate și profesionalism!

Avatar photo