La taclale cu studenții

Un an nou cu principii

Există o realitate, a fiecăruia dintre noi, o lume a amestecurilor, un spațiu al timpului ciclic și nesfârșit.

Cam asta sunt  eu, Ioana Maria…..

,,Doresc să încep prin a spune că pentru anul ,sau de la anul în care proaspăt am intrat în primul rând îmi doresc să nu mai pierd nici un om drag mie, membru al familie sau chiar și cunoștință. Consider că cu fiecare zi care trece ar trebui să mă bucur mai mult de puținul pe care îl am, să mă bucur mai mult de familia pe care o am alaturi de mine cu bune și cu rele, de momentele frumoase petrecute împreună. Aș vrea să mă pot odihnii mai mult! Îmi doresc foarte mult să ajung din nou pe creasta munților, lucru cât mai repede posibil. Acolo sus în vârf de munte pot să zic că mă simt cu adevărat liberă, liniștită, detașată de orice problemă întalnită în viața de zi cu zi. Recomand tuturor să încerce experiențe de genu pe vârfuri de munți. Eu după prima urcare pe Vârful Peleaga..pot să zic că m-am îndrăgostit de munte.

Cam așa arată lumea de sus! Ceva de vis!

Iubesc natura, ador plimbatul pe jos, prin pădure, pe dealuri, prin sate necunoscute mici sau chiar pe cale de a fi părăsite.

Pentru mine natura înseamnă energie, aer curat! Am crescut la țară și iubesc de fiecare când merg acasă să ies pe dealuri, chiar dacă e un loc repetitiv. Locurile acelea mă reprezintă pe mine.

Îmi doresc să nu permit nimănui să îmi facă rău..să nu mai am atâta încredere în oamenii care poate de multe ori nu merită încrederea mea.

Nu vreau să renunț la lucrurile care îmi place mie să le fac..vreau să călătoresc cât mai mult, să fiu fericită, să pot să îi fac pe cei din jurul meu fericiți, să am grijă de sănătatea mea atât cea corporală cât și cea mentală.

Sper să am sănătate să le pot  face pe toate!”

Avatar photo