La taclale cu studenții

Un an nou cu principii

Studiile universitare reprezintă un moment în care poți învăța despre tine, poți descoperi DE CE-ul vieții. În continuare, să-i aflăm gândurile lui Mihai…

,,Obiectivul meu principal este să promovez anul universitar la ambele facultăți la care sunt student. Este greu, dar pentru mine este o provocare. Pe de o parte de mic copil am fost fascinat de mașini, utilaje, tractoare, macarale, etc și nu întâmplător mi-am droit să urmez cursurile acestei facultăți și specializarea autovehicule rutiere. Pentru că am fost un copil emotiv și cu multă energie în același timp, părinții au hotărât să mă înscrie la mai multe sporturi. Așa am început din clasa I cu Judo, apoi cu înotul, cu tenisul de câmp și pentru o perioadă scurtă de timp am frecventat și cercul de Karting de la Palatul Copiilor Deva. Din păcate, profesorul a decedat și nu am mai putut continua acest frumos vis care de fapt m-a fascinat.

Judo l-am practicat aproape 5 ani. După aceea în liceu am mers la cursuri de box. Și la acest sport din păcate a trebuit să renunț datorită perioadei de pandemie, boxul fiind sport de contact, de altfel. Sportul m-a schimbat în bine, m-a disciplinat și m-a făcut să accept să lucrez în echipă.În general pot afirma faptul că Sportul îi ajută pe tineri să își dezvolte armonios aparatul locomotor, sistemul cardiovascular și sistemul nervos.

În prezent îmi doresc să reușesc să călătoresc cât mai mult. Vreau să aplic pentru programul Work and Travel și să ajung în America. E visul meu de copil să vizitez New York-ul. Realizez faptul că v-a trebui să mă angajez pentru a avea bani să călătoresc, să investesc în mine și în educația mea. Sunt deschis la prietenii noi, la a cunoaște obiceiuri și tradiții ale altor state, sunt o fire prietenoasă și sociabilă. Iubesc viața și vreau să explorez cât mai mult și să fiu mereu fericit.

În prezent sunt îndrăgostit de iubita mea și suntem fericiți împreună.”

Avatar photo