Caravana UPT-FIH

Târg de Oferte Educaționale și Orientare în Carieră – Județul Hunedoara

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara, în parteneriat cu Primăria Hunedoara, Deva, Petroșani și Simeria şi Inspectoratul Şcolar Judeţean, în intervalul orar 10.00 – 16.00, a organizat în perioada 15.05.2024 – 17.05.2024 o nouă ediţie a „Bursei Generale a Locurilor de Muncă”. În același context s-a desfăşurat şi ,,Târgul de Oferte Educaţionale şi Orientare în Carieră”.

Bursa locurilor de muncă se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau a celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități de menținere a raportului de muncă pe termen mediu și lung. Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl constituie creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitantul locului de muncă.

Târgul de Oferte Educaționale și Orientare în Carieră, are ca public-ţintă țintă viitorii absolvenți ai claselor a VIII-a și a XII-a din Hunedoara, Deva, Simeria și Petroșani.
Universitatea Politehnica Timișoara prin reprezentanți ai facultăților au participat împreună cu studenți voluntari la promovarea ofertei educaționale.

Felicitări tuturor pentru inițiativă, organizare, mod de desfășurare și participare!

Avatar photo