Cuvânt de gând studențesc

I-am rugat pe studenții de la Facultatea de Inginerie din Hunedoara să ne spună câteva impresii trăite pe parcursul zilelor petrecute la la Universitatea Tehnică a Moldovei, Chișinău, parte din proiectul de colaborare interinstituțională.

Mariana….

                  ,,Motivul pentru care am ales să particip la aceasta experiență este acela de a mă dezvolta printr-o cunoaștere  mult mai aprofundată  a posibilităților  pe care le are un student în alegerea lui atunci când termină studiile și nu numai și mai ales de cum poate valorifica  învățăturile sale din tot parcursul anilor de facultate. Cu plăcere am realizat că așteptările mele au fost pe măsura acestui proiect în care fiecare student înțelege și realizează importanta studiului pe care îl face în decursul acestor ani și de impactul pe care îl are în dezvoltarea societăți în care trăim dar și pe plan personal. Am fost plăcut surprinsă de profesionalismul  coordonatorilor care au participat la acest proiect, chiar toți au fost implicați în a ne face să înțelegem importanța acestei experiențe.  Pentru noi studenții  este o oportunitate de a ne clarifica despre domeniul în care am ales să învățăm, practicăm și apoi să profesăm.

Ca și îmbunătățiri as vrea doar să sugerez ca în cadrul programului de vizite să existe și una, două zile de practicarea unor cursuri sau laboratoare în domeniul ales de profesori și studenți unde aceștia să realizeze mici proiecte sau studii în acest sens.

Eu una sunt pe deplin mulțumită, am înțeles importanta și valorile studiului meu în drumul pe care îl voi alege pe mai departe. Orizonturile și valorile pe care  aceasta experiență ți le deschide sunt o realizare de ambele părți atât a studentului cât și a coordonatorilor care sunt implicați in acest proiect.

      În încheiere aș dori să mulțumesc tuturor celor implicați, pentru dedicarea și implicarea cu profesionalism în desfășurarea acestui proiect POPA MIHAELA din partea FACULTĂȚII DE INGINERIE HUNEDOARA  dar și din parte celor din REPUBLICA MOLDOVA, d-nul MARCEL, d-nul CAZAC VADIM, d-nul ROTARI IULIAN etc. Am fost de asemenea mulțumită de condițiile care au fost oferite, de la transport,  cazare curată și decentă, masa asigurată – diversificată și mereu proaspătă. Într-un cuvânt -Felicitări!”

Avatar photo